ZYQ Engineering Sdn Bhd | Profil Syarikat
50556
page-template-default,page,page-id-50556,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Team ZYQ Engineering

Ditubuhkan pada tahun 2012, syarikat ini merupakan sebuah syarikat yang sah disisi undang-undang yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) serta Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB). Ianya dikendalikan sepenuhnya oleh Rakyat Malaysia Muslim beragama Islam.

 

ZYQ Engineering Sdn. Bhd

Pada Disember 2014, ZYQ Engineering telah dinaiktaraf kepada Syarikat berstatus Sdn. Bhd atas nama ZYQ ENGINEERING SDN. BHD (1125263 D). Ia adalah syarikat yang mengutamakan keperluan pengguna, menyelesaikan masalah berkaitan pembinaan serta pemilikan rumah secara khususnya. Ahli Lembaga pengarah kami percaya bahawa setiap rakyat Malaysia berhak memiliki sebuah rumah dan memiliki sebuah rumah itu adalah keperluan asas seperti yang termaktub dalam perlembagaan berikut :

 

PRODUK IBS (Industrialized Building System)

Pada Mac 2015, ZYQ Engineering telah menubuhkan jabatan baru berkaitan perkilangan iaitu kami telah mewujudkan produk binaan syarikat kami sendiri iaitu IBS. Produk ini dicipta khusus bagi memastikan harga rumah sentiasa rendah dari harga pasaran.